woensdag 6 maart 2013

Dag 3 in Brugge

Goeienavond iedereen,

Vandaag weer een toffe dag gehad. Deze ochtend kwam juf Janien uit het verre Ninove naar Brugge. De kinderen waren aangenaam verrast, dit hadden ze echt niet verwacht ...

In de voormiddag werd er opnieuw gesport. Er kwamen verschillende sporttakken aan bod : kinbal, korfbal en acrogym. Vooral de acrogym was enorm geliefd : dit zijn menselijke piramides bouwen.
Onze piramide reikte bijzonder hoog.
Juf Janien kwam supporteren voor alle kinderen en dit motiveerde hen!

Na het middagmaal maakten we onze zwemzak klaar en gingen we te voet richting 'Interbad'. Dit is een zeer kindvriendelijk zwembad met een glijbaan en een reuze waterspin in het grote zwembad. Wanneer je benieuwd bent om die spin te zien, moet je zeker en vast onze foto's van vandaag bekijken.
Van zwemmen krijg je honger en dorst, dus haalden we de eerste keer deze week ons zakgeld boven en kochten we een snoepje/drankje in de cafetaria.

Vervolgens trokken we terug naar het Bloso sportcentrum en namen we een douche.
Enkele kinderen besloten om een dansje in te oefenen voor de laatste avond van morgen en daarom kregen ze wat tijd om te repeteren. Enthousiaste dansers ...

Na drie  dagen van sport, zon, frisse buitenlucht en veel vriendschap worden sommige kinderen moe. Daarom houden we vanavond een gezellige filmavond : pyamaken aan, dekentje over ons, kussentje achter de rug, snoepje, glaasje cola én 'let the movie play'!!!

Tot morgen, dikke knuffels uit Brugge

 




2 opmerkingen: