maandag 4 maart 2013

Dag 1 in Brugge


De rit naar Brugge verliep vlot, we waren hier al om 10u.

Na het uitladen van de bus, werden de kamers verdeeld en konden de kinderen zich installeren. Ze maakten zelf hun bed op en legden alle kleren in de kasten.

In ons restaurant aten we deze middag een lekkere driegangenmenu.  We begonnen met ajuinsoep, gevolgd door orloffgebraad (voor mama’s die dit zelf even willen proberen: http://koken.vtm.be/recept/orloffgebraad ) met bloemkool en kroketjes. Als dessert kregen we nog een overheerlijke chocomousse!

Na een korte siĆ«sta trokken we onze sportkleren voor de eerste keer aan en maakten we kennis met de sportmonitoren. Onze eerste sportactiviteit was atletiek: kogelstoten, sprint, verspringen, …

 Van sporten krijg je honger en dorst. Dus ging ons vieruurtje vlot naar binnen.

Vervolgens maakten we er een gezellig moment van in de ontspanningsruimte: tafelvoetbal, vier op een rij, gezelschapsspelletjes…

’s Avonds deden we nog een zaklampentocht en sprongen vervolgens onder de douche. Nadien nog snel een kaartje schrijven, wat spelletjes spelen en nadien onder de wol.

Beste ouders, wij willen jullie toch nog even meegeven dat ALLE kinderen een leuke eerste dag hebben beleefd. Er vloeide geen enkele traan en jullie hoeven zich geen zorgen te maken.

Dikke kus en tot morgen!
 
Onze foto's kan je hier vinden:






Geen opmerkingen:

Een reactie posten